Pere Timoner aterra al Club Ciclista Lloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre anuncia el fixatge del ciclista menorquí Pere Timoner per a la propera temporada 2014. El corredor SUB-23 arriba a l’entitat després de competir en el Centre de s’Illa de Menorca durant les últimes campanyes. Timoner ha estat un dels clars dominadors del ciclisme menorquí en carretera durant la present campanya. Vigent campió insular en ruta i amb altres resultats destacats com el triomf al XXV Trofeu Bar Tritón i al Trofeu Festes de Sant Bartomeu per davant de Rubén Sánchez, un dels homes revelació de la temporada.

Timoner també va disputar els IGA Games 2013 de Bermuda, on després de la caiguda d’Albert Torres va ser el millor de la delegació illenca. El director esportiu Guillem Pastor es mostra encantat amb l’arribada d’un home com el menorquí a la secció de cometició de ciclisme.

Timoner ens va cridar l’atenció per primera vegada al Campionat de Menorca en ruta i des de llavors l’hem seguit d’aprop gràcies al nostre delegat a Menorca, Tolo Reurer. Després va participar en una etapa del Trofeu Pla i definitivament ens va convènçer. És un home polivalent; bon rodador, amb sobrades qualitats per a superar la muntanya i amb una punta de velocitat interessant. Ens feia falta un home així.

Amb el seu fitxatge pel Club Ciclista Lloret de Vistalegre, Timoner confia ara en disputar bona part del calendari mallorquí com la Challenge de Primavera o el Trofeu Pla de Mallorca i mostrar així el seu potencial entre els millors.

8649068934_18c55f9c33_h

Pere Timoner (centre), juntament Kamal El Hihioui a l’entrega de Trofeus del Campionat de Menorca de ruta.

You may also like...

4 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    Nivellasso!

  2. sensa cap dubte,lo milloret de menorca tant com a ciclista,com a persona,,molta sort PERE TIMONER(HIJO DEL GAS) recorde que a nes bobbys,sempre tindras ses portes obertes…molta sort,,club ciclista lloret i pere timoner per sa proxima campaña….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *