El Club Ciclista Lloret de Vistalegre es vincula al Continental One Direction Team

Les Majestats d’Orient han arribat abans d’hora al Club Ciclista Lloret de Vistalegre. L’entitat anuncia que ha rebut un excepcional present avui matí, la vinculació del Club Ciclista Lloret de Vistalegre amb el Continental One Direction Team, impulsat per la prestigiosa i exitosa boy band ‘One Direction’, que sense dubte ha marcat un abans i un després a la història recent de la música.

L’acord de vinculació estableix la utilització de la llicència i infrasestructura de l’entitat per part del nou equip, mentre que a canvi els membres de la secció de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre aconseguiran invitacions VIP de franc pels concerts de la banda i estàncies al carib a la mansió del manager durant el 2014. Especialment entusiasmats es mostren el director esportiu de l’entitat, Guillem Pastor i el seu assitent, Toni Coll.

És el millor que ha passat mai a la història del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Cada any he de viatjar per anar a 9-10 concerts, assegura Pastor. M’encanten, sóc el seu fan número 1. Estic molt identificat amb les seves lletres, afegeix Coll.

Però Coll i el major dels Pastor no són els únics. Toni M. Vanrell de la secció de muntanya sent autèntica devoció per a la banda, de la qual per desgràcia té una ordre d’allunyament…

Després del meu primer concert de One Direction vaig arribar a plantejar-me la meva sexualitat, confirma.

Des de que la direcció del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va anunciar als seus socis l’inici de les conversacions, el recolzament per part de la massa social ha estat absolut en tots els sentits. Homes com Tomeu Mut, Marcos Escribano, Tomeu Oliver, Joan Vaquer i Miquel Estela varen viatjar a una de les taules de negociació a Las Vegas, per a conèixer la banda en persona i complir el seu somni.

Per confirmar la notícia, aquí teniu una fotografia del president Monserrat Mateu, que cal recordar va tatuar-se els noms de cada un dels membres de la banda al pit, en el moment de l’acord a Londres.

Tenc tots els seus CD. M’inspiren a millorar com a persona i ciclista. El meu favorit és Harry, ji-ji-ji.

one

Efectivament, sembla increíble. En realitat ho és, el tradicional 28 de desembre! 😉

You may also like...

4 Responses

  1. Jo encara som per Las Vegas. M´he quedat sense cash i no puc tornar.

  2. Jajajajajajaja….quins craks q sou

  3. I a jo que m agrada tant viatjar puc anar a Las Vegas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *