El Club Ciclista Lloret de Vistalegre entre les entitats esportives més influents de les Illes Balears a les xarxes socials

Klout

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre és una de les entitats esportives més influents de les Illes Balears a les xarxes socials segons l’eina d’anàlisis de mètriques Klout, que mesura la rellevància dels perfils a partir del nombre de seguidors, interaccions, tuits, FAV, RT… establint així una puntuació d’entre 1 i 100.

Deixant de banda als esportistes illencs com Rafel Nadal, Rudy Fernández o Jorge Lorenzo, autèntics referents internacionals, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre dóna la sorpresa a aquest ranking de reputació. Després de revisar més de cinquanta entitats esportives de les quatre illes, a dia d’avui només el RCD Mallorca supera al l’entitat lloritana en influència a les xarxes socials, amb una puntuació de 66 punts. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre segueix de prop a l’equip vermellenc amb 61 punts, per davant de l’Atlètic Balears (54) i el Llosetense (52), equips de futbol de la Segona Divisió B, el Palma Futsal (53), de la màxima categoria nacional en futbol sala, o el Palma Air Europa (52), de la categoria LEB OR de bàsquet.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre també supera destacats esdeveniments esportius com el Palma Marathon (47), l’Ultra Trail Serra de Tramuntana (37), el Triatló Internacional de Portocolom (41) o la Challenge Mallorca-Paguera (41).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *