El Club Ciclista Lloret de Vistalegre desembarca a Strava

Teniu un dispositiu Garmin o sortiu a entrenar amb el vostre smartphone? Doncs a partir d’ara vos esperam a Strava! Què és això vos demanau? Doncs resumint és una eina social que registra els vostres recorreguts tant a peu com en bicicleta i els compara amb els d’altres esportistes que han fet el mateix. El servei inclou un complet anàlisis de les vostres dades per seguir cada detall de les evolucions. En aquest sentit, també teniu l’opció de seguir els resultats de companys i esportistes professionals que utilitzen el servei com els ciclistes del Rabobank Lauren Ten Dam i Ben King del Leopard.

El funcionament és molt senzill, només vos heu de registrar a Strava amb el vostre correu o Facebook i descarregar l’aplicació per iOS o Android (gratuïtes). En el cas de tenir un dispostiu Garmin només heu de pujar la ruta seguint les instruccions de la pròpia web, que és totalment compatible amb el Garmin Connector. Recordau també afegir-vos al Club Ciclista Lloret de Vistalegre per a compartir les nostres rutes. Si utilitzau altres serveis similars com Endomondo o Garmin Connect podeu exportar el vostre entrenament en format .tcx i després pujar-lo a Strava.

You may also like...

7 Responses

  1. Ja hem vist que els de la Penya Establiments tots en teniu eh…

  2. Tete Amengual via Facebook ha dit:

    I els de Bimont tb!! Alerta q enganxa!

  3. Però els de Bimont no en sou els propietaris? Hem revisat un parell de rutes i sou els senyors de Strava a Mallorca!

  1. 1 de set. de 2012

    […] emblemàtics de Lloret de Vistalegre a Strava Ja vos hem parlat de la xarxa social Strava en una entrada anterior. Doncs bé, alguns socis i seguidors del Club Ciclista Lloret de Vistalegre han decidit posar fil […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *