El ciclisme més protagonista que mai a les festes de Sant Domingo

Lloret de Vistalegre inicia aquest cap de setmana les seves patronals per Sant Domingo. Seran unes celebracions diferents i en format íntim per l’amenaça del COVID-19. Malgrat la pandèmia mundial, el ciclisme seguirà ben present a les festes amb l’objectiu de reivindicar l’esport i l’ús de la bicicleta.

El Club Ciclista Lloret té previst organitzar dues activitats durant les festes de Sant Domingo. Com sempre, a aquests esdeveniments només hi poden participar els socis de l’entitat i els residents al municipi. El primer és cada any un dels més esperats per als més petits, la Volta a Ruberts. En aquesta ocasió serà el dimecres 5 d’agost a les 9:30 amb sortida a la Plaça Jaume I. A causa del COVID-19, tots els assistents han de dur la seva pròpia bossa amb el berenar i aigua. Recordam també que és imprescindible dur casc i ganes de passar-ho bé.

Finalment, el dissabte 8 d’agost gaudirem de la Volta a Sant Domingo. La sortida serà a les 19:00 a davant Es Pou, on es durà a terme un reconeixement a la secció femenina del club. En total sis voltes per completar un recorregut aproximadament de 40 kms apte per a qualsevol persona.

IMPORTANT: aquests dos esdeveniments són únicament per a socis/es del Club Ciclista Lloret i residents a Lloret de Vistalegre.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *