El CC Lloret debuta avui al Pla de Mallorca

El corredors del CC LLoret Toni Vallcaneras y Jaume M. Pastor debuten avui a la XXV edició del Pla de Mallorca a la primera etapa de la prova amb sortida i arribada a Sa Pobla. Després de messos preparant la cursa, arriba ara l’hora de la veritat per als nostres ciclistes, qui afronten la cursa disposats a defensar els nostres colors.

La jornada serà sense dubte recordada molt especialment per Toni Vallcaneras, qui debuta avui també al máxim nivell. Mentre, el seu company d’equip, Jaume M. Pastor, no descarta donar la sorpresa i anuncia que lluitarà per aconseguir algun dels maillots en la cursa inaugural. Això si, sempre que pugui superar les molèsties a la cadera que arrossega des del passat dijous.

Cal recordar que el club acompanyarà als nostres corredors durant tota la cursa i que des de la nostra web també es realitzarà un seguiment especial sobre el debut de l’equip.

Detalls de l’etapa: Meta a la Plaça Major, al costat de l’Ajuntament. 16’00 h.: Pla Petit: sa Pobla, Muro, Son Blai, sa Serra (PM), Rodona. Sineu, Llubí, Cementeri Llubí (MV, P. Petit), Rotonda d’Inca, Creuer Muro i sa Pobla (37 Km).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *