La dupla Candel-Vanrell suma un nou podi a la Cursa de Muntanya de Sóller

La dupla de la secció de muntanya del Club Ciclista Lloret formada per Joan Candel i Toni M. Vanrell va reeditar el podi aconseguit l’anterior temporada a la Cursa de Muntanya Vall de Sóller de 21K després de creuar l’arribada de la prestigiosa competició de la COPA Balear amb un sensacional registre de 2h:11:56.

El trail runner llorità és un dels noms propis de la temporada a la muntanya balear, TOP-10 i podi respectivament a les dues cites anteriors del calendari, mentre que el campaneter està mostrant un excepcional rendiment des de l’inici de la campanya. La parella afrontava la cursa a Sóller en un excel·lent moment de forma i sempre motivats davant d’una de les seves proves predilectes. Des de la mateixa sortida, la dupla va ficar-se entre els millors especialistes illencs, en posicions de TOP-20.

Debut d’Isra Quilez

La Cursa de Muntanya Vall de Sóller va suposar el debut d’Isarel Quilez a les curses de muntanya. L’atleta nouvingut a l’entitat aquesta temporada va aconseguir una meritòria 161è posició amb un registre de 2:42:21. Cal destacar que Quilez va marcar la 81 posició al primer punt de cronometratge abans del tècnic descens.