Discover Mallorca es converteix en nou patrocinador

L’empresa d’esdeveniments esportius i d’oci Discover Mallorca serà patrocinador del Club Ciclista Lloret de Vistalegre durant la propera temporada, mostrant així el seu recolzament a una de les activitats de més demanda a les Illes Balears pel sector turístic illenc com és l’esport.

La empresa de eventos deportivos y de ocio Discover Mallorca será patrocinador del Club Ciclista Lloret de Vistalegre durante la próxima temporada, demostrando así su respaldo a una de las actividades de más demanda en las Illes Balears para el sector turístico de las islas como es el deporte.

Discover Mallorca és una empresa dedicada a l’organització d’esdeveniments esportius i d’oci. Desenvolupa les seves activitats per tota l’illa, oferint els millors itineraris i paisatges. El seu lema és: “Discover Mallorca organitza la teva diversió!”. Sense dubte, una proposta interessant en tots el sentits, que ofereix un estil oci més enllà del turisme de sol i platja.

Discover Mallorca es una empresa dedicada a la organización de eventos deportivos y de ocio. Desarrolla sus actividades por toda la isla, ofreciendo los mejores itinerarios y paisajes. Su lema es: “¡Discover Mallorca organiza tu diversión!”. Sin duda, una propuesta interesante en todos los sentidos, que ofrece un tipo de ocio más allá del turismo de sol y playa.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre es mostra encantat per la incorpració de Discover Mallorca com a nou patrocinador i confia en sigui sinònim d’èxit per a les dues parts.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre se muestra encantado por la incorporación de Discover Mallorca como nuevo patrocinador y confía sea sinónimo de éxito para las dos partes.
DSC_0631 còpia

You may also like...

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *