Descobreix les rutes del Club Ciclista Lloret a Komoot

Komoot

El Club Ciclista Lloret ha realitzat milers de rutes i sortides des de la seva fundació. Els socis de l’entitat gaudeixen d’una ruta ordinària tots els dissabtes de cada mes. A banda d’aquestes, l’entitat organitza sortides extraordinàries i d’altres de caire més exigent. Les més conegudes són la pujada a Lluc per Pasqua i la de final de temporada al Coll de Batalla.

Les rutes amb sortida i arribada a Lloret de Vistalegre es comuniquen durant la setmana als socis però ara mitjançant la plataforma Komoot les rutes de l’entitat seran públiques. Així qualsevol persona de Lloret de Vistalegre i d’altres residents com turistes podran descarregar-les. Només s’ha de visitar el perfil de l’entitat aquí i descarregar-les al dispositiu GPS.

A l’actualitat el perfil té unes 50 rutes per gaudir del ciclisme i running des de Lloret de Vistalegre. Les rutes s’han realitzat amb una cura especial intentant transitar sempre per vies secundàries i allunyades de les carreteres principals. L’objectiu és crear una base de dades de rutes aptes per a qualsevol nivell, des de persones que s’inicien el món del ciclisme però també per persones més experimentades i amb un estat de forma òptim.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *