Debut del CC Lloret a la temporada 2011

El CC Lloret, representat pen Toni Vallcaneras i en Miquel Munar, van debutar aquest diumenge 20 de febrer,  al Gran Premi Pueblo Park de S’arenal puntuable pel trofeu Un Hivern Mallorca organitzada pel CC Arenal.  La provà va comptar amb la participació de 149 ciclistes, 54 d’ells entrangers (alguns professionals i ex UCI Pro-tour), malgrat només 77 completaren la prova. La pluja fou la nota dominant de la primera part de la carrera, la qual va provocar caigudes dins el pilot afectant a un dels nosters corredors més en forma, en Toni Vallcaneras. Degut a la topada li varen produir danys mecànics que li van impedir continuar a la prova. Respecte a l’altra particpant del CC LLoret, en Miquel Munar, cal destacar que va agauntar com un tigre uns 90km dels 128 que constava la carrera. La prova inaugural de la temporada ciclista mallorquina és va resoldre amb la victòria final del professional alemany Griska Janorschle, de 23 anys de l’equip Sparkasse.

També volem mencionar el debut i el treball excel·lent realitzat pel nostre mecànic UCI Jaume Magí Pastor Ferrer (la Cobra) i el seu ajudant Amador Bauçà (the Animal), que van acompanyar als nostres corredors en tot moment,  dins el cotxe de seguiment del CC Lloret.

Des del Club volem donar l’enhorabona als corredors particpants i desitjar-los més sort per a la segona prova que és dipustarà aquest diumenge 27 de febrer al mateix circuit de 128km.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *