Dan Erik Hansen renova amb el Club Ciclista Lloret de Vistalegre

Dan Erik Hansen

El ciclista noruec Dan Erik Hansen lluirà de nou els colors del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la propera temporada després de l’acord signat entre les dues parts. Hansen és un ciclista Elit natural del país nòrdic, que durant les últimes campanyes resideix a Lloret de Vistalegre a l’hivern per preparar la següent campanya amb la col·laboració de AXES Training, patrocinador de l’entitat.

Hansen va debutar la passada campanya al calendari illenc amb el Club Ciclista Lloret de Vistalegre aconseguint un doble TOP-10 a la Challenge de Primavera, a la CRI inaugural a Ses Salines i a l’etapa de Campos. El noruec té previst disputar en aquesta ocasió Un Hivern a Mallorca i de nou l’esmentada volta per etapes, abans de marxar de nou al seu país a finals del mes de març.

El ciclista noruec és un dels homes més mediàtics del pilot amateur en el país nòrdic per la seva destacada activitat a les xarxes socials. En aquest sentit, el podeu seguir a Instagram, Strava, Twitter, Facebook i Snapchat (Danerikhansen).

You may also like...

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *