Comunicat oficial: la bicicleta es queda a casa!

El Govern d’Espanya va decretar ahir l’estat d’alarma acompanyat d’una sèrie de mesures per frenar l’expansió del virus COVID19. La principal d’aquestes és la limitació de moviments. Només queden autoritzats els desplaçaments per anar a treballar, a comprar béns de primera necessitat o per urgències justificades.
 
Per tant, a conseqüència de la decisió es prohibeixen les nostres pràctiques esportives com anar en bicicleta o córrer a l’aire lliure. Com a president del Club Ciclista Lloret vull dir ben alt que és el moment de ser conscient de la gravetat de la situació ‼️. Qualsevol altre actitud és una irresponsabilitat. A més, hem de tenir present que el sistema sanitari es troba al límit i a causa de l’estat d’alarma les assegurances esportives no tenen validesa. Un accident esportiu podria considerar-se una negligència i ser sancionant. Així ho varen anunciar les Federacions de Ciclisme, Triatló i Muntanya de les Illes Balears.
 
Estam segurs que junts superarem aquesta crisi i aviat tornarem a gaudir de l’esport. Ara hem de mantenir la calma i ser pacients. Tots col·laboram: la bicicleta es queda a casa!
 
Toni Mateu, president del Club Ciclista Lloret

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *