Competició

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre és una de les agrupacions ciclistes amb més història de Mallorca. Tot i la seva vessant cicloturista, el club ha participat en infinitat de curses ciclistes des de la seva fundació al 1989. Sempre impulsant valors universals de l’esport com el l’esforç, el sacrifici i el treball com a eines per aconseguir la desitjada recompensa en forma d’èxits i recolzant especialment als corredors nascuts o residents a Lloret de Vistalegre. En aquest sentit, cal recordar que l’entitat està adherida a l’ONG Bike-Pure.

Entre els seus triomfs a nivell autonòmic destaquen per damunt de qualsevol altre els dos Pla de Mallorca de Montserrat Mateu (2006) i Jaume Martorell (2011). Finalment, també cal tenir en compte altres victòries importants com el Trofeu Vila de Sineu de pista d’Amador Bauçà (2007) i Toni Vallcaneras (2010) i victòries a curses d’un dia. A l’actualitat el Club Ciclista Lloret de Vistalegre també té una secció duatló, triatló, atletisme de mitja distància i muntanya de caire més popular. Aquesta secció del club és especialment activa durant els mesos d’estiu.

A la fotografia, Montserrat Mateu vestit amb el maillot groc de líder del XXII Trofeu Pla de Mallorca a l’entrada triomfal a Sineu com a vencèdor absolut de la general a la categoria del Pla Petit.