Comanda de nou vestuari per a la propera temporada

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre anuncia a tots els seus socis i seguidors que en breu es durà a terme una nova comanda de vestuari de cara a la propera temporada. Després de nombroses peticions especialment per part dels nouvinguts, l’entitat té previst sol·licitar aquesta nova comanda mantenint el disseny actual.

En primer lloc recordar-vos que a l’actualitat el club estableix dos tipus de preus, per als socis i per als no socis. Fer-vos socis són només vint euros i a banda d’uns preus més econòmics tendreu també moltes altres avantatges. Per exemple, el preu d’un equipatge complet de maillot i culotte curt és de 58 euros per als socis i de 90 per a la resta. També vos informam que tenim una gran varietat de peces a banda del tradicional maillot i culotte curt, maillot i cullote llargs, ‘pirates’, paravent, guants d’estiu i hivern, cobre sabates, jaqueta tèrmica, camiseta tècnica, mono triatló, mono contrarrellotge…

Seguiu les següents instruccions per a realitzar la vostra comanda:

– Enviau un correu a cclloret@gmail.com amb l’assumpte del missatge ‘vestuari’ i les peces de roba que voleu, unitats i talla. Rebreu una notificació del preu de la vostra comanda.

– Abonar l’import de la compra a través d’una transferència bancaria (opció preferible) o bé en metàl·lic al nostre president.

– Gaudir de quilòmetres i quilòmetres amb el vostre flamant nou vestuari.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *