El Club Ciclista Lloret de Vistalegre supera l’etapa de Santanyí de la Challenge de Primavera

primavera-santanyi-2016

L’equip de CAT 3 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va supera la sempre perillosa tercera etapa de la Challenge de Primavera, marcada per un recorregut de 50 quilòmetres i un perfil de nou de constants cotes entre Santanyí, Calonge i s’Alqueria Blanca.

L’esquadra formada per Xavier Verd, Toni Mateu, Josep Coll, Joan Pujol, Joan Vaquer i Dani Torres va mostrar-se sempre atent a qualsevol moviment, encara que en aquesta ocasió cap escapada va aconseguir una diferència superior a 30 segons. A l’arribada a l’esprint el millor va ser Verd a la 15 posició, seguit de la resta de l’equip a excepció de Pujol, que va haver d’abandonar. Vaquer es manté com l’home fort de l’entitat a la classificació general 19è a només sis segons del líder, Jaume Mascaró. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre conserva així intactes les seves aspiracions de cara a les dues últimes etapes de Montuïri i Manacor.

Sense opcions per Hansen

A la CAT 1-2, Hansen va deixar escapar qualsevol opció a la classificació general després de creuar l’arribada dintre del pilot principal, a més d’un minut del grup dels favorits.

You may also like...

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *