El Club Ciclista Lloret de Vistalegre supera una èpica Mallorca 312

Pujol-312
El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va gaudir una vegada més de la festa del cicloturisme anomenada Mallorca 312. Consagrada com una de les marxes cicloturistes més prestigioses del món, Joan Pujol, David Sintes, Rafael Martínez, Daniel Torres i Joan Font varen superar  una edició realment èpica per la duresa del recorregut i especialment la pluja amb una inscripció de rècord de gairebé 5.000 participants.

Pujol va ser l’únic del Club Ciclista Lloret de Vistalegre en afrontar la mítica distància dels 312 quilòmetres. El Màster 40 havia preparat l’esdeveniment durant l’última any i ni l’augment del desnivell o les condicions climatològiques varen allunyar-lo del seu objectiu. Pujol va creuar així l’arribada a la Platja de Muro amb un temps de 13:24:57 després d’una autèntica odissea.

En canvi, el menorquí Sintes va decidir-se per la versió de 232 quilòmetres. El triatleta natural d’Alaior va marcar un excepcional registre de 8:13:54 rodant sempre en posicions capdavanteres. Per últim, Rafa Martínez, Daniel Torres i el Màster 60 varen decantar-se per la Mallorca 167 aconseguint penjar-se la medalla de finishers.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *