El Club Ciclista Lloret es presenta davant la seva afició

Presentació CC Lloret 2016

El Club Ciclista Lloret es va presentar oficialment ahir davant mig centenar d’assistents en un acte dut a terme en l’emblemàtic claustre de la Casa dels Tarongers de Lloret de Vistalegre, amb la presència de patrocinadors i autoritats del municipi.

El president de l’entitat, Montserrat Mateu, va recordar els excel·lents resultats collits per les diferents seccions de ciclisme, triatló i trail destacant la Challenge de Ciclocròs, amb dos títols autonòmics, la Challenge de Primavera i al calendari balear de triatló i muntanya, així com la participació en proves del prestigi del IronMan de Mallorca 70.3, el Triatló Internacional de Portocolom, l’Andalusia Bike Race, la Mallorca 312 o la Volta a Eivissa en MTB.

Mateu va destacar també l’aposta del Club Ciclista Lloret per l’organització d’esdeveniments de referència a Mallorca com el MTB Berganti Bikes, el Memorial Josep Nicolau, el Ciclocròs Centri de l’Illa o el Duatló Cross, amb una participació conjunta propera als 1.000 atletes. Finalment, el president va anunciar la dedicatòria del tradicional Duatló Cross a la figura de la triatleta Rosa Bauzà, morta recentment, creant així el Duatló Lloret de Vistalegre – Trofeu Rosa Bauzà. Mateu va reconèixer així la profunda petjada deixada per Bauzà durant les seves quatre temporades en l’entitat.

Plantilla: Toni M. Vanrell, Joan Candel, Edgar Beltran, Javier del Canto, David Sintes, Joan Vidal, Agnès Oliver, Cati Bauçà, Amador Bauçà, Toni Mateu, Jaume M. Pastor, Lorenzo Navarro, Martí Jaume, Josep Coll, Joan Vaquer, Xavier Verd, Joan Pujol, Rafael Martínez, Dan Erik Hansen, Anders Boine i Dani Torres.

Director Esportiu: Guillem Pastor.

Assistents: Bartolomé Reuer, Tolo Verd i Joan M. Pastor.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *