El Club Ciclista Lloret brilla en l’homenatge a Rosa Bauza

lloret_duatlo_rosa_bauza

El Club Ciclista Lloret va brillar amb llum pròpia en l’homenatge a Rosa Bauza al Duatló Cross de Lloret – Trofeu Rosa Bauza disputat ahir. Els atletes de l’entitat varen afrontar la cita especialment motivats per a l’ocasió i així ho va certificar la classificació de la prova. El trail runner Toni M. Vanrell, sense cap tipus de preparació específica i amb una bicicleta de 26″ polzades, va quedar-se a les portes del TOP-10 després d’una excepcional carrera. La resta d’esportistes de l’entitat varen seguir el seu camí. Joan Vidal va emportar-se el triomf en categoria SUB23, Cati Bauzà va pujar al tercer escaló del podi absolut en categoria femenina, Agnès Oliver va formar part de l’equip vencedor en categoria femenina, mentre Xavier Verd, Martí Jaume, Soufyane Youbi i Joan Vaquer varen creuar l’arribada dintre del TOP-10 per equips. Per últim cal destacar la participació dels familiars de Rosa Bauza rebent per part del Club Ciclista Lloret una placa commemorativa i un mallot de la Challenge Duatló Cross Es Pla.