Club Ciclista Lloret de Vistalegre, versió 4.0

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer de presentar el nou disseny de cclloret.com, que segueix el camí iniciat de cara a la propera temporada amb la modificació del logotipus de l’entitat i el de la nova equipació. Com sempre, volem agraïr l’esforç del nostre particular dissenyador, Raúl Martínez, que ha modfiicat el tema Hueman de Alexander Agnarson a les nostres necessitats. Gràcies als dos! A continuació vos detallam els principals canvis.

– Nous continguts: Actualitzades les plantilles per a la propera temporada de ciclisme, triatló i muntanya, revisades les pàgines de socis, calendari actiu i altres novetats.

– Política de ‘cookies’: La pàgina compleix ara la nova llei europea de ‘cookies’.

– Dispositius mòbils: El nou disseny és apte per a les ressolucions més altes i també per a dispostius mòbils. La pròpia pàgina s’adapta segons el dispostiu del visitant.

– Traducció: Millorada la traducció utilitzant la tecnologia de Google Translator.

– Optimització de la portada: La portada només oferirà un petit tast de l’entrada. Si vols llegir la resta ho podràs fer però a l’entrada en qüestió. Així hem reduit dràsticament el temps de càrrega de la pàgina, promocionant sempre la darrera entrada publicada.

– Programari lliure: El Club Ciclista Lloret de Vistalegre continua emprant el sistema de gestió de continguts WordPress. Programari lliure i sinònim de qualitat.

– Barra lateral: Eliminada una de les barres laterals existents a la versió anterior. A l’única barra que queda es distingeix entre la secció del club (part superior) i la secció de competició (part inferior).

– Espai Multimèdia: Hem creat una zona multimèdia a la barra lateral amb accés directe a Youtube, Flickr i Spotify.

– Entrades recomanades: Cada entrada oferirà al visitant nous continuts relacionats.

– Comparteix: A banda de Facebook i Twitter, ara també pots compartir les entrades a Pinterest i Google +. A la barra lateral hi ha els enllaços directes als nostres perfils a les xarxes socials.

Finalment, vos deixam amb una retrospectiva cronològica de les diferents pàgines web del Club Ciclista Lloret de Vistalegre des de 2006 a 2013.

Versio 1 versio 2versio 3

You may also like...

2 Responses

  1. Raúl Martínez Fontirroig via Facebook ha dit:

    Ya sabéis que a mí me encanta colaborar y ayudar en lo que sea posible al Club Ciclista Lloret de Vistalegre. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *