Claus de la 4t etapa i prèvia de la 5è del Trofeu Pla de Mallorca

10295507_659827967426300_2512690888144938799_o

L’etapa de sa Pobla del Trofeu Pla de Mallorca va ser més decisiva del que sembla. Encara que la majoria d’homes importants varen ficar-se a l’escapada del dia, altres no varen pujar-se al tren. A continuació vos deixam amb les claus d’aquesta etapa i també una breu prèvia de la cita del dissabte a Ca’n Picafort.

El líder, a l’atac: Sense companys de l’equip, a excepció de Dani Armenteros, el Rubén Sánchez va jugar les seves cartes a l’escapada. La presència d’homes com David Muntaner el va beneficiar per mantenir les diferències respecte als rivals directes.

Sa Serra decideix: Les dures rampes de sa Serra varen provocar el tall entre el pilot i els escapats. El primer moviment va ser de Jan Eric Schwarzer, la resposta de la majoria de favorits va ser immediata.

Inca i Crespí es queden sense opcions: El més perjudicats per l’escapada varen ser el Club Ciclista Inca i Dani Crespi de l’Agrupació Sineu. Els seus esforços per neutralitzar la fuita varen ser estèrils. Els germans Amengual i Miralles varen abandonar, mentre que el l’Agrupació Ciclista Sineu va creuar l’arribada en el pilot principal a més de dos minuts.

Ballester recupera el maillot de la muntanya: L’èlit de sa Pobla tenia un objectiu en aquesta etapa, recuperar el lideratge a la classificació de la muntanya. El seu atac en els primers quilòmetres va ser una declaració d’intencions. El del Club Ciclista Pollença ho va aconseguir després de puntuar a sa Serra i a més va acariciar el triomf.

Etapa còmoda al pilot: A partir de la segona volta, amb l’etapa decidida per l’escapada i a causa de la retallada en el recorregut, el ritme del pilot va permetre a la majoria finalitzar en el mateix temps del gran grup.

Prèvia C’an Picafort: L’etapa de Can Picafort és sinònim d’espectacle. En el 2012 va provocar un tsunami a la classificació general i la de 2013 va posar contra les cordes a més d’un aspirant. Sobre el paper una etapa interessant. La darrera ascensió del dia a pocs quilòmetres de l’arribada serà de nou determinant. El recorregut és ideal per a les escapades i pot succeir el més inesperat. També caldrà tenir en compte la meteorologia, que anuncia precipitacions. Les diferències fins al quart classificat, Miguel Àngel Muñoz a 1:49, són encara assequibles per una escapada sense presència del líder. Qui surti d’aquesta penúltima etapa amb el maillot de líder serà possiblement el vencedor final del XXX Trofeu Pla de Mallorca.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *