Nadal hereta la corona de Moreno a Lloret de Vistalegre

L’atleta Joan Nadal Clar del Club de Natació de Llucmajor-Sport Bequi s’ha proclamat vencedor del III Duatló de Lloret de Vistalegre en una cursa èpica marcada pel fred, la pluja i especialment el fang, que han convertit el recorregut de BTT a sa Comuna en una autèntica pista de patinatge. (classificacions aquí).

El atleta Joan Nadal Clar del Club de Natación de Llucmajor-Sport becas se ha proclamado vencedor del III Duatlón de Lloret de Vistalegre en una carrera épica marcada por el frío, la lluvia y especialmente el barro, que han convertido el recorrido de BTT en sa Comuna en una auténtica pista de patinaje. (clasificaciones aquí).

Nadal ha agafat el lideratge del duatló des del primer metre de la carrera. En el segment a peu de cinc quilòmetres ha marcat el registre més ràpid, 15:30, a un ritme de 3:27 el minut per quilòmetre. A darrera el grup perseguidor s’ha format un grup perseguidor encapçalat per Juan Jose Rios, Lluis Gabriel Bauzà i Dani Crespí. Semblava que els tres aconseguirien retallar distàncies però només Bauzà del Moute en Bici ho ha aconseguit en un circuit extremadament relliscós.

Nadal ha tomado el liderazgo del duatlón desde el primer metro de la carrera. En el segmento a pie de cinco kilómetros ha marcado el registro más rápido, 15:30, a un ritmo de 3:27 el minuto por kilómetro. Por detrás se ha formado un grupo perseguidor encabezado por Juan Jose Rios, Luis Gabriel Bauzà y Dani Crespí. Parecía que los tres lograrían recortar distancias pero sólo Bauzà del Moute en Bici lo ha conseguido en un circuito extremadamente resbaladizo.

Nadal i Bauzà s’han jugat el triomf a la darrera secció de dos quilòmetres a peu. El triatleta del Club de Natació de Llucmajor-Sport però no ha donat opcions i després de marcar el quart millor temps ha inscrit el seu nom en la nòmina de guanyadors heredant el ceptre del local Guillem Moreno del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, que ha finalizat en una sensacional quarta posició en el seu retorn en competició oficial després d’una lesió.

Nadal y Bauzà se han jugado el triunfo en la última sección de dos kilómetros a pie. El triatleta del Club de Natación de Llucmajor-Sport pero no ha dado opciones y tras marcar el cuarto mejor tiempo ha inscrito su nombre en la nómina de ganadores heredando el cetro del local Guillem Moreno del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, que ha finalizado en una sensacional cuarta posición en su regreso en competición oficial después de una lesión.

A la resta de categories cal destacar la victòria de Marga Fullana en fèmines. La biker de Sant Llorenç des Cardassar ha signat a més el millor temps absolut a la secció de BTT. Una de les sorpreses de la jornada l’ha protagonista el júnior Joan Ruiz, primer de la seva categoria i setena posició absoluta. Joan Ferrer s’ha imposat en SUB-23 masculí, Juan Binimelis a Veterans masculí, Iurani Blanco en júnior femení i Maria Boncea a Sènior femení, Toni Vallcaneres a Local masculí i Rosa Bauzà a Local femení. Finalment, Alex Figueroa y Biel Forteza han vençut com el millor equip masculí, Mariangels Mestre y Toni Mestre en equips mixta i  Laura Mañez y Marina Amorós en equip femení.

En el resto de categorías cabe destacar la victoria de Marga Fullana en féminas. La biker de Sant Llorenç ha firmado además el mejor tiempo absoluto en la sección de BTT. Una de las sorpresas de la jornada la ha protagonista el junior Joan Ruiz, primero de su categoría y séptima posición absoluta. Joan Ferrer se ha impuesto en SUB-23 masculino, Juan Binimelis Veteranos masculino, Iurani Blanco en junior femenino y María Bonce en Senior femenino, Toni Vallcaneres en Local masculino y Rosa Bauzà en Local femenino. Finalmente, Alex Figueroa y Biel Forteza han vencido como el mejor equipo masculino, Mariangela Maestro y Toni Mestre en equipos mixta y Laura Mañez y Marina Amorós en equipo femenino. 
nadal

Fotografia Caty Pons.

You may also like...

3 Responses

  1. monse ha dit:

    Sabeu algu que tengui fotos de la btt??? segu q eren ben xules, per cert enhorabona per aquest duatló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *