La secció de ciclisme debuta a la Clàssica dels Murs

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret va debutar oficialment aquesta temporada a la Clàssica dels Murs disputada ahir a Sa Pobla amb el noruec Dan Erik Hansen com a millor classificat dintre del pilot principal, acompanyat de Lorenzo Crespí i Jaume A. González.

La carrera va decidir-se a la segona volta, quan un moviment dels noruecs Eiking i Lunke a l’exigent cota de Búger va dinamitar la carrera. L’atac de la parella World Tour va provocar una escapada d’uns set homes que ràpidament aconseguiren una còmoda diferència respecte al pilot principal. El triomf va ser prescisament pel ciclista del FDJ, concentrant a Lloret de Vistalegre amb AXES Training i assisitit per l’entitat durant la seva participació al calendari illenc. 

Els homes del Club Ciclista Lloret com Crespí, González i Hansen varen provocar alguns moviments al pilot però sense opcions reals de contactar amb la fuita. Per la seva banda, Tomeu Amengual, Toni Barceló i Maties Roig varen creuar l’arribada a uns minuts del pilot després de despenjar-se en els darrers quilòmetres.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *