Cati Bauzà a la sortida de la mítica QuebrantaHuesos

QH-Cati-2016

16.000 inscrits, 200 quilòmetres de recorregut, més de 3500 metres de desnivell i ascensions a cims com el Somport, Marie Blanche, Portalet i Hoz de Jaca. Aquesta és el repte que fa uns mesos va proposar-se la Cati Bauçà, la mítica QuebrantaHuesos del proper dissabte 18 de juny a Sabiñánigo.

Després de finalitzar un èpic IronMan 70.3 Mallorca sota una autèntic diluvi, la triatleta natural d’Algaida afronta ara l’objectiu de penjar-se una nova medalla de finisher a una de les marxes cicloturistes més popuplars del món i alhora de les més exigents. Bauçà ha preparat la cita seguint el pla d’entrenament d’AXES Training, patrocinador del Club Ciclista Lloret, per completar l’esdeveniment dintre del temps màxim establert per l’organització. La triatleta arriba en un bon moment a la QuebrantaHuesos i es mostra confiada en aconseguir aquesta nova fita per a l’entitat, sempre des del respecte que suposa enfrontar-se a una marxa d’aquestes característiques.

Com en altres ocasions, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre realitzarà un seguiment especial i en directe d’aquest repte de Cati Bauzà mitjançant les xarxes socials de l’entitat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *