Brillant debut d’Adrià Soler a la I Cursa Peus Grossos

Adrià Soler va signar un brillant debut com atleta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a la I Cursa Peus Grossos disputada a Sant Joan el passat diumenge. L’atleta va enfundar-se per primera vegada un dorsal de la secció de competició aconseguint una fantàstica vuitena plaça absoluta i sisena de la seva categoria M30 amb un temps de 44:40 (4t millor segon parcial amb 22:01). En un recorregut 11 quilòmetres sense gaire dificultats, Soler va creuar la línia d’arribada inmediatament després de Tomeu Barceló, setè absolut amb un registre de 44:22, mentre que Toni M. Vanrell va arribar a la 14è posició aturant el rellotge a 45:50 .

Per la seva banda, Rosa Bauzà va participar al clàssic IV Duatlo Invertit de Nadal a Manacor a la categoria d’equips mixta. La triatleta lloritana va formar parella amb Jose Miguel Soto i junts finalitzaren al podi com a segons classificats amb un temps de 1:04:18, només per darrera de la parella formada per Marga Fullana i Jeroni Pep Fullana.