Bona actuació d’Albert Cano i Toni M. Vanrell a la Duavins

Toni M. Vanrell i Albert Cano han signat un bon resultat al Duatló Duavins disputat aquest matí a Consell. Els atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre han finalitzat molt a prop del TOP-50 en una cursa que ha superat els 250 inscrits. Toni ha acabat en una meritòria 55è posició amb un temps de 1:09:30, mentre que Albert Cano ha entrat a la línia d’arribada quasi just després, el 66è amb un temps de 1:10:20.

La Duavins és sense dubte un duatló clàssic de la tardor mallorquina i els atletes lloritans han arribat a la cita en un bon moment. La prova s’ha iniciat amb cinc quilòmetres de cursa a peu, el primer atleta de l’equip llorità en arribar al box ha estat Toni (19:15) seguit a només quinze segons d’Albert (19:30). Els dos han marcat un sensacional ritme de menys de 4:00 minuts per quilòmetre. Ja a la secció en bicicleta la distància entre els dos ha augmentat fins a prop del minut. El recent fixatge de la secció de ciclisme ha evidenciat que té futur el pilot ciclista balear i ha rodat a prop dels millors en el circuit de 5 quilòmetres per completar el recorregut de 20 quilòmetres. Però de nou Albert ha demostrat que, tot i no tractar-se de la seva especialitat, sap patir per perdre el mínim temps possible. La diferència entre els dos lloritans s’ha mantengut a la darrera i definitiva cursa a peu de 2,5 quilòmetres.

En resum un excel·lent test dels nostres homes de cara al II Duatló de Lloret  de Vistalegre, que es disputarà el proper diumenge 4 de novembre. De ben segur que Toni M. Vanrell i Albert Cano tendran una motivació extra per aconseguir de nou un magnífic resultat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.