Bona actuació d’Albert Cano i Toni M. Vanrell a la Duavins

Toni M. Vanrell i Albert Cano han signat un bon resultat al Duatló Duavins disputat aquest matí a Consell. Els atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre han finalitzat molt a prop del TOP-50 en una cursa que ha superat els 250 inscrits. Toni ha acabat en una meritòria 55è posició amb un temps de 1:09:30, mentre que Albert Cano ha entrat a la línia d’arribada quasi just després, el 66è amb un temps de 1:10:20.

La Duavins és sense dubte un duatló clàssic de la tardor mallorquina i els atletes lloritans han arribat a la cita en un bon moment. La prova s’ha iniciat amb cinc quilòmetres de cursa a peu, el primer atleta de l’equip llorità en arribar al box ha estat Toni (19:15) seguit a només quinze segons d’Albert (19:30). Els dos han marcat un sensacional ritme de menys de 4:00 minuts per quilòmetre. Ja a la secció en bicicleta la distància entre els dos ha augmentat fins a prop del minut. El recent fixatge de la secció de ciclisme ha evidenciat que té futur el pilot ciclista balear i ha rodat a prop dels millors en el circuit de 5 quilòmetres per completar el recorregut de 20 quilòmetres. Però de nou Albert ha demostrat que, tot i no tractar-se de la seva especialitat, sap patir per perdre el mínim temps possible. La diferència entre els dos lloritans s’ha mantengut a la darrera i definitiva cursa a peu de 2,5 quilòmetres.

En resum un excel·lent test dels nostres homes de cara al II Duatló de Lloret  de Vistalegre, que es disputarà el proper diumenge 4 de novembre. De ben segur que Toni M. Vanrell i Albert Cano tendran una motivació extra per aconseguir de nou un magnífic resultat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *