Breu avanç de la II Challenge de Primavera

El primer objectiu destacable del Club Ciclista Lloret de Vistalegre aquesta temporada, almenys per a la secció de ciclisme i per etapes, serà la II Challenge de Primera el proper mes de març. A falta dels recorreguts oficials, a continuació vos deixam les dates de les cinc etapes acompanyades d’un breu comentari del que ens poden oferir, sempre que evidentment sigui una volta de caire ‘domèstic’.

09/03, Campos: Excepte sorpresa, el primer líder de la II Challenge de Primera serà un esprinter. El recorregut inclou un circuit de 7 voltes fins a completar els 120 quilòmetres  de l’etapa en un perfil sense dificultats. Només cal tenir en compte el vent, que segons la seva intensitat pot ser determinat.

15/03, Ses Salines: La CRI d’aquesta Challenge serà per a especialistes purs. 9 quilòmetres de llargues rectes destinades a marcar les primeres diferències a la classificació general.

16/03, Manacor: L’etapa de la polèmica l’anterior edició decidirà la capacitat de l’equip del líder de mantenir el maillot groc. Les dues ascensions a Sa Vall poden ser un calvari per més d’un home important. Màxima tensió.

22/03, Montuïri: Més de cent quilòmetres i tres ascensions a sa Llimonera. Etapa dura però en la qual difícilment hi haurà diferències entre els primers classificats. La darrera oportunitat per als esprinters.

23/03, Santanyí-Felanitx: No hi ha dubtes, el Castell de Santueri decidirà el vencedor de la II Challenge de Primavera. Molt important la col·locació a les primeres rampes de l’ascensió.

5697_478204992246231_1116577146_n

You may also like...

2 Responses

  1. Per Carsten via Facebook ha dit:

    el dia 19 de ener is duathlon in campos 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *