Berganti Bikes signa la renovació com a patrocinador del Club Ciclista Lloret

berganti_bikes_patrocinador_2017

La botiga de bicicletes Berganti Bikes continuarà com a patrocinador principal del Club Ciclista Lloret la propera temporada després del nou acord de renovació signat entre les dues parts. La sintonia existent ha estat clau per mantenir el compromís entre la botiga i l’entitat per la quarta temporada consecutiva.

Berganti Bikes va ser fundada a l’any 2005 amb els objectius principals de mostrar l’encant de Mallorca, una illa idònia per a gaudir de la bicicleta, tant per a professionals com per als que donen les seves primeres pedalades, i el de disposar sempre del material en molt bon estat i actualitzat. Per aquest motiu, Berganti Bikes ofereix bicicletes d’alta gamma tant de carretera com de muntanya, híbrides i de passeig. A més, Berganti Bikes es també distribuïdor de productes de reconegut prestigi internacional com Moozes Bikes, Andrea Tafi i 3Action Nutrition Sport. La seva botiga està situada a Can Pastilla, a 10 minuts de Palma i 5 de l’aeroport. Ca’n Pastilla és un nucli turístic amb nombrosos hotels al seu voltant i vorejant la platja de Palma, la qual consta d’un passeig de vianants i ciclista que és un marc idoni per començar la ruta o donar passejades tranquil per la vora del mediterrani.

La unió entre l’entitat i la botiga ha estat clau per iniciar projectes d’èxit com el MTB Berganti Bikes, considerada a l’actualitat com l’esdeveniment de referència del MTB Non Stop a l’illa de Mallorca amb una participació propera els 350 bikers a la recent última edició.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *