Berganti Bikes seleccionat com a nou Ridley Test Center

Berganti Bikes & Ridley

La botiga i lloguer de bicicletes Berganti Bikes, patrocinador del Club Ciclista Lloret durant les últimes temporades, ha estat seleccionat com el primer Test Center del món del prestigiós fabricant belga Rdiley. La reconeguda marca a nivell internacional aposta així pel mercat illenc creant el seu primer espai de referència internacional a Mallorca.

La botiga ha renovat la seva flota de bicicletes incorporant models de bicicleta en carretera, triatló i urbanes com la Ridley Noah, Fenix, Tempo, Dean… personalitzats en exclusiva per Berganti Bikes. Al mateix temps, la botiga es converteix en distribuïdor oficial del fabricant belga a les Illes Balears i taller de reparació autoritzat. L’arribada de Ridley a Berganti Bikes suposa una empenta per a la botiga, que durant els últims anys ha experimentat un notable creixement.

La botiga es troba ubicada a Avinguda Bartolomé Riutort 59 a Can Pastilla. Podeu contactar amb a info@bergantibikes.com i per telèfon al 971 744 096. Els podeu seguir també a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *