Berganti Bikes renova com a patrocinador del Club Ciclista Lloret de Vistalegre

big-logo-berganti-1

La botiga de bicicletes Berganti Bikes seguirà com a patrocinador principal del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la propera temporada després de l’acord signat entre les dues parts. La sintonia existent ha estat clau per mantenir el compromís entre la botiga i l’entitat per tercera temporada consecutiva.

Berganti Bikes va ser fundada a l’any 2005 amb els objectius principals de mostrar l’encant de Mallorca, una illa idònia per a gaudir de la bicicleta, tant per a professionals com per als que donen les seves primeres pedalades, i el de disposar sempre del material en molt bon estat i actualitzat. Per aquest motiu, Berganti Bikes ofereix bicicletes d’alta gamma tant de carretera com de muntanya, híbrides i de passeig. A més, Berganti Bikes es també distribuidor de productes de reconegut prestigi internacional com Moozes Bikes, Andrea Tafi, 3Action Nutrition Sport i Morgan Blue. La seva botiga està situada a Can Pastilla, a 10 minuts de Palma i 5 de l’aeroport. Ca’n Pastilla és un nucli turístic amb nombrosos hotels al seu voltant i vorejant la platja de Palma, la qual consta d’un passeig de vianants i ciclista que és un marc idoni per començar la ruta o donar passejades tranquil per la vora del mediterrani.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre vol expressar la seva satisfacció per l’acord i confia que aquest sigui només un dels molts canals de col·laboració entre l’entitat i la botiga en el futur.

You may also like...

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *