Berganti Bikes continuarà com a patrocinador al 2015

big-logo-berganti-1

La botiga de bicicletes i de lloguer Berganti Bikes continuarà com a patrocinador principal del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la propera temporada després de l’acord signat entre les dues parts. La sintonia existent, com demostra l’organització de la recent I BTT Berganti Bikes, ha estat clau per mantenir el compromís entre la botiga i l’entitat durant el 2015.

Berganti Bikes va ser fundada a l’any 2005 amb els objectius principals de mostrar l’encant de Mallorca, una illa idònia per a gaudir de la bicicleta, tant per a professionals com per als que donen les seves primeres pedalades, i el de disposar sempre del material en molt bon estat i actualitzat. Per aquest motiu, Berganti Bikes ofereix bicicletes d’alta gamma tant de carretera com de muntanya, híbrides i de passeig. A més, Berganti Bikes es també distribuidor de productes de reconegut prestigi internacional com Moozes Bikes, Andrea Tafi, 3Action Nutrition Sport i Morgan Blue. La seva botiga està situada a Can Pastilla, a 10 minuts de Palma i 5 de l’aeroport. Ca’n Pastilla és un nucli turístic amb nombrosos hotels al seu voltant i vorejant la platja de Palma, la qual consta d’un passeig de vianants i ciclista que és un marc idoni per començar la ruta o donar passejades tranquil per la vora del mediterrani.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre vol expressar la seva satisfacció per l’acord i confia que aquest sigui només un dels molts canals de col·laboració entre l’entitat i la botiga en el futur.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *