Beltran brillant finisher de la Tramuntana Travessa

edgar_travessa_2016

La secció de trail running s’ha guanyat definitivament un lloc a la història del Club Ciclista Lloret. El darrer capítol d’una temporada senzillament excepcional el va escriure Edgar Beltran com a finisher a la Tramuntana Travessa del passat cap de setmana després de completar el recorregut de 127 kilòmetres amb un registre de 22:05:14.

Les previsions d’una Tramuntana Travessa encara més dura que la seva predecessora, la Ultra Trail Serra de Tramuntana, varen complir-se acompanyades per les baixes temperatures. Conscient d’aquest fet, Beltran va iniciar la seva 0dissea amb la idea d’estalviar forces durant la primera meitat de la cursa. A Sa Coma, el trail runner llorità ocupava la 81 posició i a Esporles la 72. Les sensacions de Beltran eren positives i va seguir així la seva remuntada avançant a diversos rivals fins situar-se a les portes del TOP-50 a Cúber. L’atleta de muntanya va mantenir el ritme al tram final de la Travessa per finalment creuar l’arribada a Pollença en una més que meritòria 49è posició absoluta amb l’objectiu aconseguit de finalitzar la cursa de muntanya més exigent disputada mai a Mallorca. Beltran va tancar així la temporada de forma brillant després de ser finisher també de la Mallorca 5.000 a l’inici de la campanya.

Retirada de Joan Candel

La fatalitat va acompanyar en aquesta ocasió a Joan Candel. El trail runner del Club Ciclista Lloret va haver de retirar-se a causa d’un inoportu refredat. El campaneter, un corredor de muntanya d’enorme experiència, va abandonar a Esporles completament esgotat i sense energies per continuar.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *