Els ‘ultra-homes’ Bauzà i Candel finishers de la Trail Serra de Tramuntana

IMG-20140419-WA0015

En una entitat com el Club Ciclista Lloret de Vistalegre, nascuda per una vessant cicloturista, tenim en compte que per alguns dels nostres socis són suficients, o fins i tot massa, una ruta de 70 quilòmetres. Semblen pocs, però en realitat són més dels que altres fan en cotxe per exemple. Per aquest motiu, valoram com autèntics ‘super-homes’ les fites com la de Joan Candel i Toni M. Vanrell de la secció de muntanya, finishers d’una competició d’enorme exigència i duresa com la Trail Serra de Tramuna després de 66 quilòmetres, molt desnivell i prop de 9 hores d’esforç al límit. La parella de la secció de muntanya va demostrar així, una vegada més, que no hi ha res impossible. L’únic necessari per aconseguir els somnis és la constància i sacrifici, metre a metre.

Bauzà i Candel havien traçat l’estratègia per afrontar al repte mesos abans. Anar sempre junts per si sortia qualsevol imprevist. I com en aquests casos, l’objectiu de creuar la Serra de Tramuntana destí a Pollença va estar plegar de sorpreses, que donen encara més èpica a l’odissea. El pitjor va ser sense dubte el problema que va patir Toni M. Vanrell. L’atleta llorità va quedar-se sense avituallament líquid durant bona part de la cursa. Només aconseguia hidratació als punts d’avituallament i per suposat del seu company d’aventura.

En el primer tram cronometrat, la parella va acariciar el TOP-50 en una prova amb més de mil inscrits. Les sensacions eren positives i el ritme els va permetre avançar a molts rivals. A partir del segon segment i destí a Valldemossa, Bauzà i Candel varen matenir-se la posició 50 i 60. Només en el descens cap a Pollença i quan l’objectiu de finalitzar la Trail era una realitat varen decidir evitar riscos innecesaris fins a presentar-se a Pollença a la posició 73 i 74, exactament amb el mateix temps: 08:41:15. Ara els espera un repte encara més gran, la Trail Aneto-Possets. Estam preparats!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *