Balcar Binissalem renova el seu compromís amb l’entitat

balcar-1

Balcar Binissalem renova el seu compromís amb el Club Ciclista Lloret de Vistalegre i per segona temporada consecutiva manté el seu patrocini a l’entitat durant aquesta campanya. Balcar Binissalem és una empresa creada per a la fabricació i reparació de carrosseries. Amb més de 10 anys d’experiència, forma part del sector especialitzat en la construcció de carrosseries i adaptacions especials.

Com a fabricants desenvolupen tot tipus de carrosseries adaptant-se a les demandes dels seus clients atenent a les seves idees i experiències: Carrosseries frigorífiques, transformacions isotèrmiques, caixes de transport i paqueteria, així com d’obres i construcció, plataformes elevadores, grues, equips de fred i un llarg etcètera de productes dins d’aquest camp, comptant amb els proveïdors més reconeguts dins d’aquests sectors.

La plantilla té una excel·lent preparació professional i experiència donant servei de manteniment i garantia de tot el material subministrat. A més, gestionen el manteniment de les seves unitats mitjançant l’atenció telefònica personalitzada al telèfon 971 88 65 46.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.