Balcar Binissalem renova el seu compromís amb l’entitat

balcar-1

Balcar Binissalem renova el seu compromís amb el Club Ciclista Lloret de Vistalegre i per segona temporada consecutiva manté el seu patrocini a l’entitat durant aquesta campanya. Balcar Binissalem és una empresa creada per a la fabricació i reparació de carrosseries. Amb més de 10 anys d’experiència, forma part del sector especialitzat en la construcció de carrosseries i adaptacions especials.

Com a fabricants desenvolupen tot tipus de carrosseries adaptant-se a les demandes dels seus clients atenent a les seves idees i experiències: Carrosseries frigorífiques, transformacions isotèrmiques, caixes de transport i paqueteria, així com d’obres i construcció, plataformes elevadores, grues, equips de fred i un llarg etcètera de productes dins d’aquest camp, comptant amb els proveïdors més reconeguts dins d’aquests sectors.

La plantilla té una excel·lent preparació professional i experiència donant servei de manteniment i garantia de tot el material subministrat. A més, gestionen el manteniment de les seves unitats mitjançant l’atenció telefònica personalitzada al telèfon 971 88 65 46.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *