Balanç més que positiu dels primers 100 dies de competició

Tres mesos després d’iniciar la temporada 2013 o el que és el mateix, dels primers 100 dies de competició, és un bon moment per fer el primer balanç de la secció de competició. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha participat fins ara en proves d’atletisme, duatló, ciclisme i muntanya amb actuacions destacades.

El millors han estat Kamal El Hihioui amb dues victòries absolutes a BTT a Menorca i Rosa Bauzà amb excel·lents resultats a diferents duatlons. En aquest punt també cal resaltar el bon moment de forma de Toni M. Vanrell i Albert Cano, que han demostrat trobar-se en el camí correcte de preparació per la Ultratrail Serra de Tramuntana 2013. Per la seva banda, Jaume M. Pastor i Montserrat Mateu han patit més de l’esperat en aquest inici però amb la disputa del Memorial Josep Nicolau i el Trofeu Pla de Mallorca el seu rendiment millorarà. Per això, el director esportiu Guillem M. Pastor es mostra encantat amb el rendiment dels atletes.

Estic plenament satisfets amb el resultats de la nostra secció de competició. Dues victòries absolutes, podis en duatlons i TOP-20 en curses de muntanya internacionals… esperam seguir en aquest camí. Serà difícil però ho intentarem!

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre afronta en breu tres dels objectius principals de la temporada, el Triatló Internacional de Portocolom, el Trofeu Pla de Mallorca i l’Ultratrail Serra de Tramuntana. Competicions de màxima exigència que han de confirmar el potencial dels nostres atletes.

Rosa Bauza-Duatlo Son Valls

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *