Esperençador assaig al Campionat de Balears en ruta

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va afrontar ahir al Campionat de Balears de ciclisme en ruta amb l’ambiciòs objectiu de medir-se a l’èlit del ciclisme illenc en el darrer assaig seriòs abans del Pla de Mallorca. Va ser una cursa d’una duresa d’extrema. L’exigent recorregut amb les pujades al Coll de Femenia i al Coll de sa Batalla, les condicions climatològiques adverses, pluja i vent constants, i el nivell d’uns rivals excepcionals com Joan Carles Riutort, David Muntaner i Albert Torres varen fer d’aquest campionat autònòmic una carrera apte només per als millors. Davant aquest cúmul de dificultats, el balanç dels nostres corredors, Montserrat Mateu i Jaume M. Pastor, és optimista de cara al gran objectiu de la temporada, el Pla de Mallorca.

Per al nostre líder ho és perquè encara que el recorregut no s’adaptava a les seves característiques va signar una meritòria 11 plaça a  Màster 30. Fins i tot en el darrer tram de la cursa Montserrat va tenir forces per escapar-se del seu grup durant uns quilòmetres. És l’evidència que a major duresa, millor rendiment d’un home que ara afronta la contrarrellotge del Pla disposat a deixar ben alt el nom del nostre club.

La cursa va tenir en canvi un gust agre-dolç per Jaume M. Pastor. Va quedar-se a pocs quilòmetres de la pujada al Coll de Femenia, però després de recuperar-se va començar a retallar les distàncies amb el pilot principal. A la baixada en direcció a Inca va començar a avançar rivals un darrera l’altre i quan el pilot es trobava a només 50 metres va patir una caiguda sense conseqüències. L’accident però el va obligar a abandonar per problemes mecànics a la bicicleta. Encara que ara el nostre ciclista és conscient que el seu rendiment el Pla de Mallorca el pot dur a acabar les curses al pilot capdavanter.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *