Amengual conquesta el Trofeu Vila de Sineu

Tomeu Amengual va conquerir el Trofeu Vila de Sineu de pista a la categoria de segon nivell després de pujar al podi a la darrera cita del certamen disputat ahir al velòdrom de Son Matgi en una magistral cursa del Club Ciclista Lloret.

El Màster 40 arribava a l’última jornada a la segona posició del ranking amb 31 punts, a tres del líder Raúl Márquez i a set del tercer classificat Antoni Abraham. Conscients d’aquesta circumstància, l’estratègia del Club Ciclista Lloret era clara: puntuar durant els primers sprints i alhora vigilar als rivals directes en una cursa de puntuació de 40 voltes amb sprints bonificats amb 5, 3, 2 i 1 punt cada cinc girs.

Amb Roig i Barceló com escuders, Amengual va sumar sis punts, dues segones posicions, abans de l’equador de la carrera, mentre Márquez i Abraham es mantenien en el pilot principals sense opcions. La reacció del líder va arribar a la volta 22 amb una atac neutralitzat primer per Barceló i després pel grup. En canvi, Abraham va aconseguir marxar-se acompanyat de Marcos Fernández.

La parella va posar contra les cordes a Amengual, el triomf d’Abraham obligava a Amengual a pujar al tercer escaló del podi per adjudicar-se la competició. I així va ser. El montuïrer va reservar-se i a l’sprint definitiu, de puntuació doble, va imposar-se al pilot i va proclamar-se vencedor final del Trofeu per només un punt de diferència respecte a Abraham. Per la seva banda, Toni Mateu va disputar la cursa de nivell III però va retirar-se per molèsties estomacals.