Alfonso Rodríguez signa per la secció de competició de ciclisme

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer d’anunciar la incorporació d’Alfonso Rodríguez a la secció de ciclisme de competició la propera temporada. Rodríguez és natural d’Astúries però resideix a Mallorca des de fa tres anys. La passada temporada va debutar en competició oficial amb la Sociedad Deportiva Palma a la categoria Èlit, sumant interessants resultats al Memorial Bernat Capó, 18 absolut i 2 Èlit i al Campionat de Balears de ruta, 25 posició.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre tiene el placer de anunciar la incorporación de Alfonso Rodríguez a la sección de ciclismo de competición la próxima temporada. Rodríguez es natural de Asturias pero reside en Mallorca desde hace tres años. La pasada temporada debutó en competición oficial con la Sociedad Deportiva Palma en la categoría Élite, sumando interesantes resultados en el Memorial Bernat Capó, 18 absoluto y 2 Élite y el Campeonato de Baleares de ruta, 25 posición.

Rodríguez és defineix com un ciclista metòdic i complet, que destaca per les seves condicions d’escalador. Precisament per aquest fet, durant el 2013 va participar en marxes cicloturistes de reconeguda duresa com la Mallorca 312 i la temuda Quebrantahuesos. L’asturià vol donar ara un pas endavant en la seva carrera i ha escollit el Club Ciclista Lloret de Vistalegre com el destí ideal per aconseguir-ho. Entre els seus objectius pel proper 2014 hi ha el Trofeu Pla de Mallorca i la Challenge de Primavera. El director esportiu Guillem Pastor és mostra satisfet per l’arribada de Rodríguez a la secció de competició de ciclisme.

Des del Campionat de Balears de ruta hem seguit de ben aprop a Rodríguez i estam encantats amb la seva arribada. Estam ben segurs que pot aportar molt a l’equip.

Rodríguez se define como un ciclista metódico y completo, que destaca por sus condiciones de escalador. Precisamente por este hecho, durante el 2013 participó en marchas cicloturistas de reconocida dureza como la Mallorca 312 y la temida Quebrantahuesos. El asturiano quiere dar ahora un paso adelante en su carrera y ha escogido el Club Ciclista Lloret de Vistalegre como el destino ideal para conseguirlo. Entre los objetivos para el próximo 2014 se encuentran el Trofeu Pla de Mallorca y la Challenge de Primavera. El director deportivo Guillermo Pastor se muestra satisfecho por la llegada de Rodríguez a la sección de competición de ciclismo.
Desde el Campeonato de Baleares de ruta hemos seguido de cerca a Rodríguez y estamos encantados con su llegada. Estamos seguros de que puede aportar mucho al equipo.
alfonso

You may also like...

3 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    Buena incorporación! 😉

  2. Es pardals quin equipo qe fareu enguany!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *