Agnès Oliver finalitza el seu primer Triatló Olímpic al Skoda Triathlon Series

1897900_10205121151531718_4451489265142097786_n

La competició, com la vida, és qüestió d’etapes. Buscar cada vegada reptes més exigents i de major dificultat. En definitiva, continuar avançat. Fa uns mesos, Agnès Oliver va decidir enfrontar-se al proper Ironman 70.3 d’Alcúdia. Camí precisament d’aquesta cita clau a la temporada 2015, la triatleta porrerenca va disputar el passat diumenge Skoda Triathlon de Palma. Es va tractar del seu debut en aquesta distància amb un únic objectiu: finalitzar. I com no, la triatleta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va complir el que s’havia proposat marcant un registre de 2:57:27 i la 18 posició absoluta en categoria femenina. Per la seva banda, els germans Cano varen participar a la cursa de la Barcella a Sineu. Albert va signar un temps de 30:01 i la posició 50, mentre que Marc va creuar la linia d’arribada el 86è aturant el rellotge a 32:40.