Agnès Oliver al Campionat d’Europa d’IronMan 70.3

Agnès Oliver IronMan 70.3

Agnès Oliver IronMan 70.3

1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme y 21,1 quilòmetres d’atletisme. Aquest és el nou repte, per segona ocasió aquesta temporada, que afronta Agnès Oliver en menys de 24 hores. La triatleta porrerenca del Club Ciclista Lloret de Vistalegre defensarà els colors de l’entitat al prestigiós Campionat d’Europa IronMan 70.3 a Wiesbaden, Alemanya.

Sense dubte, la predilecció de la secció de triatló de l’entitat ha estat sempre per esdeveniments només a l’abast dels més preparats com la franquícia IronMan o el Triatló Internacional de Portocolom. Oliver arriba en un bon moment a una de les cites estel·lars del Half IronMan al vell continent. La porrerenca espera així afegir un nou metall de finisher a la seva col·lecció. En un circuit sense gaire dificultats en el recorregut, el principal ‘rival’ seran les altes temperatures, amb màximes previstes fins els 33 ºC.

De finalitzar la cita Wiesbaden, la triatleta aconseguira a més la fita com a primer membre de l’entitat en creuar l’arribada en una competició de caire internacional del circuit IronMan.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *