Adrià Soler completa la secció de muntanya pel 2014

L’atleta de muntanya Adrià Soler serà un dels protagonistes de la secció de muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre durant la propera temporada després de l’acord entre les dues parts. Aquest jove inquer s’incorpora així a l’entitat per acompanyar a Albert Cano, Toni M. Vanrell i Joan Candel en l’exigent calendari balear de muntanya. L’atleta ha debutat aquesta mateixa campanya dintre del món del trail running aconseguint resultats més que interessants, especialment a la crono del Puig de Santa Magdalena on va destacar a la 18è posició absoluta. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre mostra una vegada més la seva aposta per la muntanya amb el fitxatge de Soler, que completa definitivament la secció d’aquesta apassionant disciplina pel 2014. El director esportiu Guillem Pastor destaca la capacitat de progressió de l’atleta.

Com a debutant ha signat resultats molts interessants. Però el que ens ha fet decidir-nos és que encaixa a la perfecció a la filosofia de l’entitat i estam segurs que formarà un bon equip amb la resta de companys.

El atleta de montaña Adrià Soler será uno de los protagonistas de la sección de montaña del Club Ciclista Lloret de Vistalegre durante la próxima temporada después del acuerdo entre las dos partes. Este joven inquer se incorpora a la entidad para acompañar a Albert Cano, Toni M. Vanrell y Joan Candel en el exigente calendario balear de montaña. El atleta ha debutado esta misma campaña dentro del mundo del trail running consiguiendo resultados más que interesantes, especialmente en la crono del Puig de Santa Magdalena donde firmó la 18º posición absoluta. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre muestra así una vez más su apuesta por la montaña con el fichaje de Soler, que completa definitivamente la sección de esta apasionante disciplina para el 2014. El director deportivo Guillem Pastor destaca la capacidad de progresión del atleta.

Como debutante ha firmado resultados muy interesantes. Pero lo que nos ha hecho decidirnos es que encaja a la perfección en la filosofía de la entidad y estamos seguros de que formará un buen equipo con el resto de compañeros.

adria soler

You may also like...

5 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    Bon fitxatge!

  2. Toni Miquel Vanrell Bauzà via Facebook ha dit:

    Enorme!

  3. vamos cclloret!!! k komencin a tremolar amb akest equipasso.

  4. asso, asso, asso, TENIM UN EQUIPASSO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *